Branches-schilderen_en_onderhoud

Detachering/uitzenden voor schilderen en onderhoud

Wanneer u een specialist in uw branche nodig heeft, dan bent u bij Hagrip op het juiste adres. Heeft u mankracht te kort voor uw schilderklussen? Bent u op zoek naar een medewerker/ster die onderhoudsklussen uit kan voeren? Of zoekt u een schilder die ook goed is in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden? Schakel ons dan in, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de kandidaat die het beste bij uw onderneming past.

Waar letten wij op bij schilders?

Alvorens wij voor u op zoek gaan, komen wij bij uw onderneming langs om uw wensen te inventariseren. De ene schilder is namelijk de andere niet. Allereerst bekijken we om wat voor soort schilderwerkzaamheden het gaat. Het maakt namelijk vrij veel verschil of u een werknemer zoekt voor het schilderen van (bedrijfs)panden, voor de bouw of voor constructiewerk. Een schilder van constructiewerk bijvoorbeeld mag geen hoogtevrees hebben en moet gewend zijn om buiten te werken. Dit zijn belangrijke zaken om te weten voordat wij op zoek gaan naar een kandidaat. Wij willen namelijk een goede match maken, zodat de kandidaat voor lange tijd werkzaam kan zijn in uw onderneming. Niemand heeft er iets aan als de kandidaat in no time op straat staat.

Herken de vakschilder

Veel ervaren vakschilders werken het liefst met hun eigen kwasten. Die werken prettig, staan naar hun hand en daar kunnen ze goed mee snijden. Schilders die bijvoorbeeld hun eigen kwasten en werkkleding bezitten en aangeven daar graag mee te willen blijven werken, geven daar al iets mee aan. Wij nemen dit soort zaken altijd mee in de selectieprocedure.

Een werknemer voor onderhoudswerkzaamheden

Kandidaten die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren moeten vakkundig met gereedschap om kunnen gaan om bijvoorbeeld kozijnen te repareren, voor aftimmerwerkzaamheden en deuren af te hangen. Daarnaast moeten ze vaak kunnen schilderen om de aftimmer- of reparatiewerkzaamheden compleet uit te voeren en op te kunnen leveren. Net als bij de schilders maken veel kandidaten die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren gebruik van hun eigen gereedschap. Dat is voor ons doorgaans een teken dat ze ervaring hebben en netjes met spullen om gaan.

Het inhuren van Europese werknemers

Aangezien er in Nederland grote schaarste is aan vakmensen, vergroten wij het zoekgebied. Dat doen wij al jaren met veel succes, met veel tevreden opdrachtgevers en veel tevreden kandidaten. Binnen de Europese grenzen zijn deze gekwalificeerde werknemers namelijk wél te vinden. Dat kost wat meer tijd, maar het lukt ons altijd om geschikte kandidaten te vinden.
Nadat we geïnventariseerd hebben wat de wensen en eisen zijn waaraan de kandidaat moet voldoen, gaan de door ons geselecteerde recruiters in diverse Europese landen op zoek. We letten daarbij uiteraard op opleidingsniveau, papieren en vaardigheden, maar ook op de softskills. Hoe beter de kandidaat bij de rest van het team past, hoe prettiger dat voor iedereen is. Het vergroot de kans op succes enorm. Als wij een geschikte kandidaat gevonden hebben, dan regelen wij indien nodig taallessen Engels en/of Nederlands. Vervolgens maken wij de papieren in orde en regelen het vervoer en een woonruimte. Wanneer alles geregeld is, kan de werknemer bij uw onderneming aan het werk. Dit traject vergt tijd en investering. Daarom gaan wij uitsluitend op zoek naar kandidaten voor langdurige contracten.

Ga voor die succesvolle match!

Een goede inventarisatie is de eerste stap, een succesvolle match is ons doel. Daar zetten we onze jarenlange ervaring voor in. Neem contact met ons op voor uitleg over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier