Header-diensten-Detacheren_en_uitzenden

Detacheren en uitzenden met Hagrip Detachering.

De specialisten van Hagrip Detachering staan 24/7 achter onze vaste en tijdelijke arbeidskrachten.

Wij willen onze medewerkers (dit kunnen Nederlandse arbeidskrachten zijn maar ook Europese arbeidskrachten die gemachtigd zijn om hier arbeid te verrichten) een kansrijke omgeving bieden en daarmee een optimale bijdrage leveren aan de dienstverlening van opdrachtgevers uit diverse branches.

De arbeidsmarkt is aan sterke veranderingen onderhevig. Veranderingsprocessen binnen organisaties volgen elkaar in hoog tempo op. Door de mens centraal te stellen willen wij de interim partner zijn voor u, waardoor u op elk gewenst moment over de juiste kwantitatieve en kwalitatieve personeelscapaciteit kunt beschikken om op de veranderingen binnen uw marktsegment in te spelen.

Met een moderne visie op de inzet van personeel, met consultants die allen hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend, bieden wij u een volledig dienstenpakket aan op het gebied van werving en selectie, detacheren en uitzenden, payrolling, outplacement en coaching en dat doen wij met onze,

Kernwaarden:

✔ Respect ✔ Integriteit ✔ Loyaliteit ✔ Flexibiliteit ✔ Partnership ✔ Plezier ✔ De mens centraal

Waarom Hagrip detachering?

Een aantal redenen op een rij om de detachering aan ons over te laten:

Onze mensen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, grote flexibiliteit en persoonlijkheid. Zij bezitten de gevraagde kennis en ervaring en hebben een prettig arbeidsethos.

De organisatie van Hagrip detachering onderscheidt zich door kwaliteit in werk, vakkennis, advies en snelle service. Dit resulteert in een toegevoegde waarde en een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en interim professionals.
Ons bureau kent een concurrerende prijsstelling

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier