Header-diensten-pag2-pag6

Individuele coaching van Hagrip.

Het behouden van goed personeel is steeds lastiger. Met een individueel coachingstraject behoudt u wat waardevol is.

Wanneer individuele coaching inzetten?

✔ De persoonlijke effectiviteit van een medewerker moet worden verbeterd.
✔ Problemen op het werk, waardoor er een zekere mate van disfunctioneren ontstaat.
✔ Duidelijke vraag naar ontwikkeling van persoonlijke eigenschappen is nodig, om de huidige of toekomstige functie te kunnen vervullen.

Werkwijze:

De aanpak van de individuele coaching vindt gefaseerd plaats.

Fase 1 – oriëntatiefase
Fase 2 – plan van aanpak
Fase 3 – uitvoering
Fase 4 – evaluatie

Uitwerking van de fases, hiervan zullen wij in een persoonlijk gesprek uitleg geven.

Waarom is personal coaching voor uw manager zo belangrijk?

Het coachend leidinggeven deed men in Amerika al 30 jaar geleden. Het is niets nieuws, maar in een (nog steeds) krappe arbeidsmarkt, waar een tekort is aan goede arbeidskrachten is het voor een bedrijf in vele gevallen van levensbelang. Men raakt er steeds meer van overtuigd dat de coachend leidinggevende de waardevolle werknemers voor het bedrijf kan behouden. We raken hier dus het vraagstuk “retentie”.

In vele bedrijven wordt de invloed van de manager onderschat. Een technisch of administratief goede vakman is per definitie nog geen goede manager, integendeel zelfs, het zijn veelal taakgerichte managers en weinig mens gericht, en daar zit de crux. Om coachend leiding te geven zul je mensgericht moeten zijn, serieuze belangstelling moeten tonen in je werknemers, je zult moeten weten wat hen beweegt, wat hun drijfveer, hun motivatie is. Dat vereist van de manager andere kwaliteiten dan zijn vaktechnische kennis.

Op dit moment staat vast, wil men een goede werknemer behouden, men aandacht aan hem/haar zal moeten schenken. Wij, Hagrip detachering, willen u daarbij graag van dienst zijn.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier