Header-werkgevers-Branches

Ook in uw branche vinden wij het juiste personeel

Omdat de ene branche de andere niet is hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring met diverse werkgevers in allerlei seizoens- en niet seizonsgebonden branches een goed beeld van de markt. De mogelijkheden voor vast en tijdelijk personeel zijn bij ons bekend, wij helpen u graag hierbij.

Personeel uit binnen- of buitenland? Die vraag doet er toe.

Geschikt personeel is personeel dat bij uw bedrijf past. Wij gaan niet op zoek naar zomaar een invulling voor uw vacature, maar wij zoeken naar de beste kandidaat. Iemand met de juiste persoonlijkheid. Soms gaat dit over de landsgrenzen heen. Een specialist is een specialist, waar hij ook is opgegroeid.

Altijd de juiste kandidaat

Indien nodig kunnen assesments worden ingezet. Hiermee kunnen wij beschikbare kandidaten filteren voor uw functie. Dankzij ons bewezen concept voor werving en selectie vinden wij de juiste kandidaat voor uw branche.

Kies hieronder binnen welke branche u personeel zoekt, of van welke van onze aanvullende diensten u gebruik zou willen maken. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, belt u dan +31(0)488-745187 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Onze specialisten kom je overal tegen. Kies uw branche:

Recente kandidaten

Elektricien
CNC operator
CNC operator
Chauffeur stukgoed/container
CNC operator
Timmerman jachtbouw
Lasser Tig
Timmerman
Beton frezer
Timmerman jachtbouw
CNC programmeur/operator
Vrachtwagenchauffeur

Heeft u vragen over personeelsbeleid? Vraag het Hans +31(0)488 745187