Branches-bouw

Detachering in de bouw

Hagrip: uw specialist in detachering in de bouw

Is uw bedrijf actief in de bouw en bent u op zoek naar een detacheringsbureau dat u kan voorzien van betrouwbare arbeidskrachten? Dan bent u bij Hagrip aan het juiste adres. Al 12 jaar lang maken bedrijven graag gebruik van onze expertise als het gaat om detachering in de bouw. Detacheren in de bouw heeft dan ook veel voordelen. Voordat we deze uitgebreider bespreken, gaan we echter eerst in op wat er precies wordt verstaan onder detachering in de bouw. Dit is namelijk een specifieke manier van personeel inhuren, die duidelijk verschilt van arbeidskrachten in dienst nemen. Ook heeft een detacheringsbureau in de bouw een andere werkwijze dan uitzendbureaus. Het grootste verschil tussen detacheren en andere soorten dienstverbanden, is dat de medewerkers die voor u aan de slag gaan in dienst zijn en blijven bij ons. Vaak hebben ze via ons al aardig wat vakkennis en ervaring opgedaan bij andere bouwbedrijven, waar u van kunt profiteren. Doordat wij de medewerkers goed kennen, zijn we ook in staat om een goede match te maken met de omstandigheden en behoeften van uw organisatie. U bent in deze constructie niet de werkgever van de werknemers, maar de opdrachtgever van Hagrip. Dat brengt diverse voordelen met zich mee.

Wat zijn de voordelen van detacheren in de bouw?

Detachering bouwHeeft u voor korte of langere tijd behoefte aan extra personeel met de juiste kennis en ervaring, dat snel voor u aan de slag kan? Heeft u weinig tijd om zelf een uitgebreide sollicitatieprocedure op te zetten? Wilt u zich de administratieve en juridische kopzorgen besparen die komen kijken bij personeel in dienst nemen? Dan is het tijd om zelf te ontdekken wat de voordelen zijn van detacheren in de bouw. Als detacheringsbureau in de bouw kan Hagrip u op korte termijn voorstellen aan passende arbeidskrachten voor uw bedrijf. Zij hebben doorgaans hun sporen ruimschoots verdiend in voorgaande detacheringscontracten en hebben een flexibele instelling. Ze zullen zich dus snel kunnen aanpassen aan hun nieuwe werksituatie bij u. Een groot voordeel is echter dat wij formeel gezien de werkgever van deze medewerkers blijven. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over werkgeversrisico’s, zoals het moeten doorbetalen van loon als de werknemer ziek wordt, of het betalen van een ontslagvergoeding als u de diensten van deze persoon niet meer nodig heeft. Wilt u meer informatie over de voordelen van detachering in de bouw? Neemt u dan contact met ons op.

Hagrip, hét detacheringsbureau voor de bouw

Detacheren in de bouw wordt wel heel aantrekkelijk als u gebruik maakt van de diensten van Hagrip. Als detacheringsbureau voor de bouw hebben we altijd voldoende gekwalificeerde medewerkers in dienst die op korte termijn kunnen bijspringen in uw onderneming. Ook als u graag arbeidskrachten uit andere Europese landen wilt inhuren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in cross border staffing, waardoor we een nog grotere hoeveelheid en diversiteit aan bekwame medewerkers kunnen aanspreken. Niet voor niets staan we bekend als hét detacheringsbureau voor de bouw.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier