Branches-elektrotechniek

Detachering en uitzenden voor elektrotechniek

Elektrotechniek is erg breed. Waar bent u naar op zoek? Elektrotechniek gaat van elektricienwerk tot het installeren van beveiligingssystemen en het monteren van complexe machines. Elk type werkzaamheden vraagt een bepaald opleidingsniveau, specialisatie, ervaring en type monteur. Door vooraf goed te inventariseren wat de werkzaamheden zijn, waar de werkzaamheden uitgevoerd worden en met welke mensen er samengewerkt zal worden, kunnen wij de juiste match vinden. Een match voor lange tijd.

Het vinden van een goede elektricien

Onder een goede elektricien verstaan wij: iemand die de juiste diploma’s en specialisaties heeft. Iemand die de nodige ervaring heeft en plezier heeft in het uitvoeren van zijn vak. Deze werknemers zijn schaars in Nederland. Vandaar dat wij het zoekgebied uitbreiden naar andere Europese landen. Daar zijn deze werknemers namelijk nog wel te vinden, al is dat ook niet makkelijk. Daardoor duurt het doorgaans wat langer voordat wij de juiste medewerker gevonden hebben, maar we vínden hem altijd. Door deze langere zoektocht betreft het altijd medewerkers die voor langere tijd aangenomen worden. Het is een te kostbaar proces om dat voor een werkperiode van bijvoorbeeld 6 maanden te doen. Dus neem contact met ons op als u langdurig een vakkundige elektricien nodig heeft, die past bij uw onderneming, de werkzaamheden én uw team.

Welke specialistische elektriciens kunt u voor mij vinden?

Wij kunnen alle soorten specialistische elektriciens vinden. Aangezien wij heel Europa als zoekgebied hebben, kunnen wij vakkundige medewerkers in alle soorten specialisaties vinden. We kunnen bijvoorbeeld camera- of beveiligingsinstallateurs vinden, die ervaring hebben met het installeren van bepaalde systemen. We kunnen installateurs vinden die gespecialiseerd zijn in het maken van motoren, op elk niveau. Des te specifieker uw wensen, des te groter onze uitdaging. Een uitdaging die wij al vaak aan zijn gegaan, een uitdaging die we graag voor u aangaan. Daarbij wil ik opmerken dat veel specifieke trainingen binnen de organisatie gegeven worden waar de werknemer komt te werken. Wij zorgen er dus voor dat de kandidaat de juiste basisvaardigheden met juiste interesse heeft en leergierig is.

Enkele aandachtspunten:

Naast de juiste kwalificaties is het belangrijk dat de kandidaat de juiste taal spreekt. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat indien nodig Engelse en/of Nederlandse les krijgt in het land van herkomst of in Nederland. Wij zorgen dat het papierwerk in orde is en dat het vervoer naar Nederland geregeld wordt. Daarnaast regelen wij woonruimte in Nederland, al dan niet met hulp van de opdrachtgever. Nadat de werknemer aan het werk is, blijven wij contact houden met zowel de opdrachtgever als met de kandidaat. Zoals u ziet nemen wij u veel werk uit handen en doen wij er alles aan om een goede match te vinden en om de match te laten slagen. Dat is in ieders belang.

Heeft u een goede elektricien nodig?

Neem dan contact met ons op, zodat wij alles nader toe kunnen lichten en door kunnen spreken. Wij zetten onze jarenlange ervaring en vakkundige recruiters graag in om de best passende elektricien voor uw onderneming te vinden.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier