Branches-metaal_en_techniek

Detachering in de metaal

Deskundig bureau voor detachering in de metaal

Een van de gevolgen van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is dat deze tevens andersoortige dienstverbanden met zich meebrengen. Bedrijven, ondernemingen en organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan een of meer experts in een bepaald vakgebied gaan bijvoorbeeld steeds vaker over tot het detacheren van personeel. Hagrip is een gespecialiseerd detacheringsbureau voor de metaal en andere sectoren.

Wat is personeel detacheren in de metaal?

Het detacheren van werknemers betekent het inhuren van professionals die opgeleid zijn om specifieke taken te verrichten, in dit geval in de metaalbranche. Als detacheringsbureau in de metaal fungeren wij als werkgever, en beschikken wij over een groot aantal medewerkers met uiteenlopende specialisaties. Ons bureau plaatst personeel bij opdrachtgevers die op zoek zijn naar vakmensen voor bepaalde werkzaamheden. Over het algemeen heeft het bij ons aangesloten personeel een vast contract met ons bureau, zodat wij een uitstekend inzicht hebben in de ervaring, competenties en kwaliteiten van onze individuele medewerkers. Wij kunnen daardoor nauwkeurig beantwoorden aan arbeid die vraagt om specifieke knowhow of een bepaalde werk- of opleidingsachtergrond. Bovendien zijn deze specialisten vaak voor langere tijd bij ons in dienst, zodat eenmaal opgebouwde kennis ook bij periodiek terugkerend werk niet verloren gaat. Bij detachering gaat het immers vaak om tijdelijke betrekkingen op projectmatige basis. Wanneer wij werknemers detacheren in de metaal is dit bijvoorbeeld doorgaans voor een of meer weken of enkele maanden. Indien nodig zijn langere detacheringsperioden natuurlijk eveneens mogelijk. Bij vragen of voor nadere informatie omtrent detachering in de metaal kunt u contact opnemen met Hagrip.

Goede redenen samenwerken met detacheringsbureau metaal

Detachering metaalZeker in technische beroepen liggen gekwalificeerde experts in Nederland niet voor het oprapen. In nieuwsberichten wordt vanwege de beperkte instroom van jongeren met de juiste opleiding regelmatig melding gemaakt van bestaande of dreigende personeelstekorten in technische beroepen. Daardoor zijn gespecialiseerde vakbekwame werknemers in de metaal soms helemaal niet voorhanden of ontbreekt de kennis waarvan u gebruik wilt maken gewoonweg binnen uw onderneming. In dat geval is het aantrekken van externe medewerkers een uitstekende oplossing. Door specialistische werknemers met de gewenste ervaring en knowhow te detacheren in de metaal kunnen werkgevers er zeker van zijn dat een uit te voeren project op tijd, efficiënt en naar tevredenheid van de klant wordt afgerond.

Detachering metaal via Hagrip

Hagrip is een Nederlands detacheringsbureau voor de metaal met ruim vijftien jaar ervaring. Wij stellen de mens centraal, een uitgangspunt dat zowel geldt voor onze werknemers als onze klanten. Wanneer u contact met ons opneemt, bieden wij u op basis van een persoonlijk gesprek een uiterst aantrekkelijke offerte die optimaal rekening houdt met uw wensen en die van uw opdrachtgever. Hagrip is niet alleen de expert voor het vinden van de beste medewerkers, maar zorgt tevens voor de juiste coaching en begeleiding van het personeel. Omdat onze werknemers in dienst blijven van ons bureau, heeft u geen omkijken naar de administratieve rompslomp. Hagrip is namelijk een allroundbureau voor detachering in de metaal, en u kunt zich dus volledig concentreren op uw eigen bedrijf en werkzaamheden.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier