Header-werkgevers

Met onze diensten voor u of uw personeel maken wij het verschil!

Als ondernemer bent u bezig met dat waar u goed in bent. U levert een dienst of een product zoals u vindt dat het perfect aansluit op de wensen van uw afnemers. Dat vraagt uw volle aandacht. U kunt het vaak niet alleen en hebt daarvoor goede medewerkers nodig. Maar voor u het weet bent u drukker met de organisatie en begeleiding van uw personeel dan te doen waar u zo goed in bent.

Wet- en regelgeving

Het uitvoeren en volgen en implementeren van de constant veranderende wet- en regelgeving is in deze tijd een intensieve taak die de meesten ondernemers niet willen of kunnen uitvoeren. Toch bent u het verplicht de regelgeving te volgen en u als een goed werkgever te gedragen.

Service gebaseerd op jarenlange ervaring

Als werkgever kunt u diverse obstakels tegenkomen. Soms komen ze tegelijkertijd, langdurig of tijdelijk van aard. Vaak zijn het zaken waar u eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. Hagrip Detachering is een ervaren organisatie die beschikt over professionals voor elke dienst die wij leveren. Of het nu om detacheren/uitzenden, werving en selectie, coaching van medewerkers gaat.

Kies hieronder binnen welke branche u personeel zoekt, of van welke van onze aanvullende diensten u gebruik zou willen maken. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen, belt u dan +31(0)488-745187 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Onze specialisten kom je overal tegen. Kies uw branche:

Recente kandidaten

Elektricien
CNC operator
CNC operator
Chauffeur stukgoed/container
CNC operator
Timmerman jachtbouw
Lasser Tig
Timmerman
Beton frezer
Timmerman jachtbouw
CNC programmeur/operator
Vrachtwagenchauffeur

Heeft u vragen over personeelsbeleid? Vraag het Hans +31(0)488 745187