Detachering en uitzenden overig

Overig is een ruim begrip. Denk bijvoorbeeld aan BOA’s en de zorg. Wij kunnen arbeidskrachten met een laag opleidingsniveau tot hoogopgeleide specialisten voor u vinden. Waar mogelijk leveren wij werknemers uit Nederland. Als dat nodig is, verleggen wij de grenzen van ons zoekgebied. Dat is onze specialisatie. Wij zoeken in Nederland, in Europa en hoogopgeleide vakmensen zelfs in Azië en regelen alles voor u.

Bent u op zoek naar BOA’s?

Buitengewoon Opsporingsambtenaar is een breed begrip. Dat gaat van toezichthouden tot het opsporen van hennepkwekerijen, uitkeringsfraude en criminele praktijken. Daarom is het belangrijk dat we eerst rond de tafel gaan om uit te zoeken welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en welke specialiteiten van belang zijn. Daarnaast willen wij weten aan welke kwalificaties voldaan moet worden. Hier gaat het ook om de softskills: wat voor ’n type is de kandidaat, welke hobby’s en sporten worden beoefend en hoe leergierig is de kandidaat. BOA’s zijn doorgaans prima in Nederland te vinden. Het vinden van geschikte kandidaten voor de specialistische vacatures kost doorgaans meer tijd dan voor de taken waarbij minder specifieke vaardigheden nodig zijn. Aangezien een deel van de training intern plaats zal vinden, hoeven de kandidaten doorgaans niet alle vaardigheden te beheersen.
Bent u op zoek naar BOA’s? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor u de juiste kandidaten kunnen vinden.

Bent u op zoek naar medewerkers in de zorg?

Europese werknemers voor de zorg moeten goed Nederlands en/ of Engels spreken. Als wij weten dat er een aantal werknemers nodig zijn, dan zoeken wij geschikte kandidaten in een bepaalde regio. Zij kunnen dan namelijk gezamenlijk taallessen volgen in hun eigen land (onder bepaalde voorwaarden), alvorens wij ze naar Nederland halen. Niemand schiet er iets mee op als wij medewerkers zoeken, taallessen laten volgen en naar Nederland halen en dat er na 3 maanden geen werk voor ze is. Daarom willen wij voor minimaal een jaar baangarantie hebben, dan kunnen wij tevens bijvoorbeeld met de gemeente om de tafel voor huisvesting.

De juiste werknemer op die werkplek

Wij denken mee in alle aspecten omtrent het invullen van uw personeelsproblematiek. Wij komen altijd langs om ervoor te zorgen dat wij voldoende input hebben, zodat wij de juiste man/vrouw op die plaats kunnen zetten. Alleen dán bouw je iets op en los je een probleem op. Ruim 40% van mijn kandidaten zijn in vaste dienst. Dat geeft wel iets aan. Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, dat gaat niet, tenminste niet bij ons. Wij gaan voor kwaliteit. Dat uit zich onder andere in het feit dat wij contact blijven houden wanneer de kandidaat bij u aan het werk is.

Wij vinden de juiste werknemer voor u!

Gebruik onze ervaring om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden. Heeft u een werknemer nodig voor de zorg of voor de overheid? Wij gaan graag voor u op zoek. Neem contact op, zodat wij onze werkwijze nader toe kunnen lichten en wij kunnen inventariseren wat uw verwachtingen zijn omtrent de kandidaat.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier