+31(0)488-745187
info@hagrip.nl
Wanraaij 35A - 6673 DM Andelst
NL

Werving en selectie

Werving en selectie waarbij de persoonlijkheid telt. Voor ondernemende organisaties en kandidaten, gericht op een duurzame relatie zijn wij door kennis en ervaring de beste intermediair op MBO+ en HBO+ niveau. Heeft u interesse in werving en selectie met concrete resultaatverantwoordelijkheid?

Dit doen wij met onze kernwaarden; 

correct-symbol professionaliteit correct-symbol betrokkenheid correct-symbol Loyaliteit  correct-symbol de wil om te presteren correct-symbol persoonlijke aandacht 

De focus ligt bij ons niet op het vinden van een kandidaat, maar op het vinden van de beste kandidaat met de juiste persoonlijkheid. Dat is de passende kandidaat voor de functie in uw organisatie.

Daar waar nodig kunnen assessments ingezet worden. Door de Hagrip Talenten Analyse worden competentie, talenten en cognitieve factoren gemeten. Deze analyse neemt +/- 1,5 uur in beslag welke door de kandidaat middels de PC gedaan wordt.
Ons concept is eenvoudig en bewezen succesvol: u vertelt wij luisteren. Wij onderscheiden ons door gerichte persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel opdrachtgevers, kandidaten en personeel. Bij ons draait alles om mensen.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening "Werving & Selectie"? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 

Terug naar overzicht