branche-administratief

Detachering en uitzenden voor administratief

Administratief werk, dat is heel erg breed. Administratief bij het ene bedrijf is heel anders dan bij het andere bedrijf. Bij de ene bedrijf is het ook baliewerk, bij een andere betreft het tevens marketingmedewerkzaamheden. Een goede beheersing van de Engelse en/ of Nederlandse taal is in ieder geval een vereiste bij administratief werk. Wij gaan in Nederland op zoek naar geschikte kandidaten en wanneer dat nodig blijkt te zijn breiden we ons zoekgebied uit tot over de landsgrenzen. Indien nodig zorgen wij ervoor dat de geschikte kandidaat Engelse en/ of Nederlandse les krijgt in het thuisland (onder bepaalde voorwaarden) of in Nederland.

Hoe gaan wij op zoek naar de juiste kandidaten?

De allereerste stap in de zoektocht naar geschikte kandidaten is uitleg van onze werkwijze en het maken van afspraken. Hierdoor weet iedereen wat de bedoeling is en wat men kan verwachten. Vervolgens gaan we inventariseren aan welke kwalificaties de kandidaat moet voldoen. Daarbij kijken we verder dan vaardigheden en opleidingsniveau. Door de soft skills mee te nemen in de selectie, is de kans op een langdurige match veel groter. We bekijken wat voor ’n soort medewerkers er in uw teams passen en we bekijken welke vaardigheden helpen om de taken goed uit te voeren. Pas als we een compleet beeld hebben van de benodigde kandidaten, gaan wij op zoek, in Nederland, in Europa en voor specialistische werknemers zelfs in Azië. Door onze ervaring weten we waar welke werknemers te vinden zijn en door onze goede lokale contacten lukt het ons om deze mensen daadwerkelijk op te sporen en uit te vinden of ze aan de gestelde eisen en wensen voldoen.

Lange termijn kandidaten

Het zoeken en selecteren van kandidaten is een proces dat enige tijd in beslag neemt. Helemaal als ze van buiten onze landsgrenzen komen. Indien nodig krijgen kandidaten taalles, moeten de papieren en vergunningen in orde gemaakt worden alvorens de reis gepland en de woonruimte gezocht kan worden. Hierdoor zoeken wij uitsluitend kandidaten voor langdurige arbeidsovereenkomsten. Om de kans van slagen verder te vergroten, blijven wij na plaatsing contact houden met de kandidaat en met de opdrachtgever, zodat wij kunnen helpen als er barrières blijken te zijn.

Bent u op zoek naar een administratief medewerker?

Als u op zoek bent naar een administratief medewerker die de juiste vaardigheden beheerst, de gevraagde diploma’s heeft en past binnen uw team, neem dan contact met ons op. Wij inventariseren eerst wat de wensen en eisen precies zijn alvorens wij voor u op zoek gaan.

Meer weten of heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Hagrip Detachering? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)488-745187 of maak hiervoor gebruik van het contactformulier