Lancering nieuwe Hagrip website

16 april 2020

Lancering nieuwe Hagrip website

Het jaar 2020 is nog maar drieënhalve maand oud en is, wat ons betreft, nu al succesvol. Dat heeft alles te maken met de lancering van onze nieuwe website. Heeft u hem al bekeken? Heeft u al gesurft door de pagina’s? Anders nodig ik u uit om dat alsnog te doen.

Gebruiksvriendelijke aanpassingen

De gehele opzet van de website is logischer, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Op elke pagina staan links naar relevante artikelen, zodat u makkelijk aanvullende informatie kan krijgen over een bepaald onderwerp.
(Potentiële) opdrachtgevers kunnen snel beschikbare kandidaten vinden. En om het allemaal nóg makkelijker te maken, hebben we het mogelijk gemaakt om met één klik de CV te downloaden van beschikbare kandidaten. Wij doen er alles aan om uw werk een stukje makkelijker te maken.En over het met één klik downloaden gesproken, dit geldt ook voor onze vacatures. Kandidaten kunnen de vacatures direct opslaan op hun PC, zodat ze alle benodigde gegevens direct bij de hand hebben. Wij doen er alles aan om werkgevers en werkzoekenden zo drempelloos mogelijk bij elkaar te brengen.

Waarom de website geoptimaliseerd is

Deze vernieuwde website gaat zorgen voor een duidelijke uplift in websiteverkeer. Met name de combinatie met blogs en de social media content zal bevorderlijk zijn voor de vindbaarheid in de Google zoekresultaten. Al deze veranderingen samen gaan Hagrip een boost geven. Een boost waar zowel opdrachtgevers als werknemers van profiteren. Wij zijn klaar voor de toekomst. U ook? Dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de geschikte werknemer. Én gaan wij graag in gesprek met kandidaten, zodat wij op zoek kunnen gaan naar die plaats en werkzaamheden die aansluiten bij uw kwaliteiten.

Neem contact met ons op.