Goedkope buitenlandse werknemers: mogelijk of irreëel?

Over ons

Als u op zoek bent naar tijdelijke of vaste specialisten in uw branche, dan vinden wij de juiste persoon voor de gevraagde functie. Wij zijn een landelijk opererende uitzendorganisatie, bekwaam in het detacheren van Nederlandse- en Europese arbeidskrachten op diverse niveaus. Onze kandidaten weten wat aanpakken is.

Uw partner in personeelsvoorziening

Uw vragen en wensen zijn voor ons het startpunt om de medewerk(st)er te vinden die u nodig hebt. Dat doen wij sinds 2005. Daarbij bemiddelt onze cross border staffing Europese vakkrachten voor u op diverse niveaus en in diverse branches.

Spin in het personele web

U wilt zorgeloos werken en heeft daarvoor de juiste vakmensen nodig. Vakmensen die passen bij de werkzaamheden en bij uw onderneming. Daarom bieden wij u nu en in de toekomst precies waar u om vraagt. Wij plannen met een lange termijnvisie, bouwen aan verstandhoudingen en investeren in kwaliteit met onze,

Kernwaarden

  • Respect
  • Integriteit
  • Loyaliteit
  • Flexibiliteit
  • Partnership
  • Plezier
  • De mens centraal

Service zonder grenzen

Laat ons weten welke behoefte u heeft betreffende uw personeel. Ons jonge, enthousiaste doch ervaren team zal u op uw wenken bedienen en een oplossing bieden met een hoge kwaliteit. Wij staan altijd voor u klaar en volgen de ontwikkelingen op de voet. Overweegt u medewerkers uit Europa? Neem dan contact met ons op voor meer informatie hierover.

Samen succesvol ondernemen

De juiste vakmensen plaatsen is een wisselwerking. Het is samenwerken en samen ondernemen. Een werkwijze die in de praktijk zijn vruchten afwerpt en voor alle betrokken partijen zakelijk succes oplevert. Wij zetten ons in om u snel en doeltreffend te laten opereren, wat bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Dat doen we met gemotiveerde arbeidskrachten, welke wij ondersteunen en intensief begeleiden, tegen een concurrerende prijsstelling.

Heeft u vragen over personeelsbeleid? Vraag het Hans +31(0)488 745187